010 273 8470
Varaa rohkeasti aikasi

Hammaslääkäripalvelut ihmisläheisesti

Proteettinen- ja purennan hoito

Proteettisen hoidon avulla voidaan korvata puuttuvia hampaita, kuntouttaa purentaa tai korjata hampaiden ulkonäköä. Vaihtoehtoja on useita ja hoitosuunnitelma tehdään aina yksilöllisesti.

Kruunuttamalla voidaan kestävästi ja esteettisesti korjata laajasti vaurioituneita hampaita. Käytössämme on mm. Cerec -laitteisto, jonka avulla kruunu voidaan valmistaa jopa yhdellä käyntikerralla.

Puuttuvia hampaita korvataan yhä useammin implanteilla eli keinojuurilla. Siltaprotetiikassa silta tuetaan puuttuvan hampaan viereisiin hampaisiin. Usean tai kaikkien hampaiden puuttuessa voidaan käyttää myös irtoproteeseja, joiden pysyvyyttä tarvittaessa on mahdollista parantaa implanttien avulla.

Purennasta aiheutuvat kasvojen ja leukojen kiputilat

Kiputilat ovat nykyään hyvin yleisiä. Kiireinen elämänrytmi on varmasti osasyynä tähän. Yöllinen hampaiden yhteenpureminen, eli bruksaus, voi aiheuttaa kiputilojen lisäksi hampaiden vihlontaa, kulumista tai puruarkuutta. Purentaperäisten oireiden hoitona käytetään usein purentakiskoa ja tarvittaessa purennan hiontaa.